دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار در گراش

دست‌اندرکاران جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور در نشست شورای اسلامی شهر گراش، با رئیس و اعضای آن به گفت وگو نشستند.

مهدی قنبری دبیر جشنواره عمار در گراش، در این نشست، ضمن تقدیر از اعضای شورای شهر گراش به دلیل حمایت از این جشنواره در دوره گذشته، اظهار کرد: ما در سال گذشته اهدافی را برای اکران فیلم‌های این جشنواره در سطح شهرستان گراش مشخص کردیم که در نهایت آن‌چه محقق شد فراتر از هدف‌گذاری ما بود.


وی افزود: سال گذشته در 120 نقطه از شهرستان گراش فیلم‌های جشنواره اکران شدند که در سطح کشور بی‌نظیر بود. وی با اشاره به اکران در نقاط دور و نزدیک شهرستان گراش، گفت: ما در سال گذشته توانستیم با ارتباط و فعال کردن نیروهای مردمی، اکران‌ها را در ارد، فداغ، خلیلی، حسین‌آباد، بشیرآباد و ... گسترش دهیم.


وی در ادامه به شاخصه‌های جشنواره ششم در گراش اشاره کرد و در ارتباط با اکران مبتکرانه فیلم‌های جشنواره عمار برای مهاجرین افغانستانی بیان داشت: این اکران بازخوردهای رسانه‌ای زیادی داشت و الگویی برای سایر نقاط کشور بود. بعد از این بود که ما شاهد اکران‌های متعدد برای مهاجرین افغانستانی و توجه بیشتر به این قشر در کشور بودیم.


برنامه اکران هفتمین دوره جشنواره مردمی عمار در گراش و اشاره به نبودن تجهیزات حداقلی برای اکران در مناطق مختلف شهرستان گراش از دیگر توضیحات وی در این جلسه بود. ارائه گزارش تصویری از دوره گذشته و پخش تصویری از دهستان خلیلی که اکران فیلم‌ها با کمبود تجهیزات را نشان می‌داد، تاثر اعضای شورای شهر را برانگیخت.


قنبری در توضیح این تصویر گفت: ما سال قبل ۲ دستگاه دیتا پروژکتور به‌صورت امانت در اختیار داشتیم و اکران کنندگان از لپ‌تاپ‌ها و تجهیزات شخصی در اکران‌ها استفاده می‌کردند. امسال بعضا همین‌ها را نیز در اختیار نداریم و از نظر امکانات واقعا در مضیقه هستیم اما با این وجود با همت و تلاش جوانان و نوجوانان دغدغه‌مند و بی‌منت، با قدرت هر چه بیشتر در پی برگزاری گسترده‌تر جشنواره هستیم.


در ادامه، مهدی وفائی‌فرد به موضوع نیروسازی در این جشنواره پرداخت و گفت: جشنواره عمار ظرفیت بزرگی را در سراسر کشور فعال کرده و این ظرفیت در تمامی نقاط شهرستان گراش نیز فعال شده است. ما امروز نیروهایی را در اختیار داریم که می‌توانند در دیگر عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی شهر وارد عمل شوند.


وی ادامه داد: در دوره هفتم جشنواره، چند اثر از گراش به جشنواره ارسال شد و هرچند در میان برگزیدگان جشنواره نبودند، اما گامی بزرگ برای پرورش فیلم‌سازان در گراش به‌شمار می‌رود. ما در جشنواره عمار علی‌رغم این‌که از بودجه‌ای برخوردار نیستیم، اما از ساخت فیلم برای شرکت در جشنواره حمایت مادی و معنوی خواهیم کرد.


مصطفی کارگر از دیگر اعضای ستاد مردمی جشنواره در این نشست گفت: همه‌ی دستگاه‌ها و سازمان‌ها و ادارات و آدمها به نوعی تلاش دارند تا گراش را معرفی کنند. در حقیقت هر کسی در حوزه کار خود به این مهم می پردازد. بچه های عمار که از فعالین حوزه فرهنگ هستند نیز گوشه‌ای از کار اعتلا و معرفی گراش را به دست گرفته اند و بی‌گمان در رشد فرهنگی شهر و منطقه خود سهیم هستند.


حبیب‌اله مهرابی رئیس شورای شهر گراش در ادامه با بیان این‌که فعالیت جشنواره عمار در گراش جای تقدیر دارد، اظهار داشت: حضور جوان‌ها، ایجاد شور و همیاری و همکاری از جلوه‌های این جشنواره مردمی است. 

وی ادامه داد: شما نباید با نبود امکانات، کار را متوقف کنید، بلکه باید از ظرفیت‌های در دسترس بهترین استفاده صورت گیرد. ما در جبهه نیز با کمبود امکانات و تنگناهایی مواجه بودیم، اما هرجا با مردم همراه شدیم موفق شدیم. 


وی به مراسم اختتامیه جشنواره عمار گراش در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: در این مراسم‌ها نیز صحنه‌های اثرگذاری خلق می‌شود که گاهی تا سال‌ها فراموش نخواهند شد. به پاخاستن و تشویق مادر شهید سعادت در برنامه 2 سال پیش یکی از این صحنه‌هاست.

رئیس شورای اسلامی شهر گراش در ادامه تاکید کرد: ما، شما و سایر گروه‌ها هریک گوشه‌ای کار را در عرصه فرهنگ گراش به دوش گرفته‌ایم. ما به عنوان شورای شهر همراه شما هستیم و از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.


در ادامه عبدالرضا هرمزی نائب رئیس شورای شهر گراش و رئیس شورای شهرستان، با برشمردن ویژگی‌های جشنواره مردمی عمار، متفاوت بودن فیلم‌ها، نوع اکران، اکران گسترده حتی در روستاها، شکستن فاصله‌های طبقاتی و گستره مخاطبان را از جمله ویژگی‌های این جشنواره عنوان کرد.

وی اضافه کرد: امروز گراش در عرصه پزشکی آوازه عام و خاص است و به عنوان قطب پزشکی فارس و حتی جنوب کشور مطرح است. ما باید تلاش کنیم این شهر در عرصه فرهنگی نیز شاخص شود.

 محمد ناصری عضو شورای اسلامی شهر گراش نیز با بیان این ‌که گراش در موضوعاتی مختلفی به عنوان یک شهرستان مادر به‌شمار می‌رود، گفت: برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار باید سال به سال پررونق‌تر برگزار شود؛ چراکه منافع آن در زمینه‌های مختلف نصیب گراش خواهد شد.


مهروش شیبانی دیگر عضو شورای شهر گراش نیز با استقبال از اکران در روستاها، به کمبود امکانات و تجهیزات اشاره کرد و گفت: در این باره یک نیازسنجی انجام داده و به شورا ارائه کنید تا بتوانیم تا جایی که در توان داریم آن را فراهم کنیم.


در پایان این نشست نیز تندیس یادبود جشنواره عمار به نمایندگی از اعضای شورای شهر گراش به علی‌اصغر لطافت جانباز دوران دفاع مقدس اهدا شد.

 


  • فردین شوری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی